Точени кори Фамилия

Точените кори, с които марката стартира на пазара, са традиционен български продукт. Чрез тези кори марката предлага най-добрата алтернатива за съвременните домакини. Точените кори имат добро съотношение качество-цена и позволяват на потребителите без затруднение да приготвят така обичаните от тях домашни баници.
Насладете се на традиционната българска кухня, като опитате вкуса на истинската баница с точени кори „За цялата фамилия“. Фамилия фини точени кори – фини, свежи и еластични кори, за истински голяма баница. Корите са опаковани във fresh pack опаковка, която запазва свежестта им дълго време и ги прави по-еластични и по-удобни за употреба.

Фини точени кори за баклава

Приготвянето на домашни сладкиши е удоволствие с Фамилия фини точени кори за баклава – подходящи за направата както на баклава, така и на безброй сладкиши – сладки баници, щрудели, пайове с неограничено разнообразие от форми и плънки, торти, дребни хапки/кошнички и други. Кората за баклава е с по-фини листове от обикновените точени кори Фамилия и дава възможност за приготвянето на по-изискани и по-фини сладки тестени изделия.

Домашни точени кори на сач

Домашните точени кори на сач са изключително лесни за употреба. Отличителното при тях е, че са по-плътни от стандартните, с по-голяма влажност и еластичност, създадени по класическа домашна рецепта. Корите наподобяват истински домашно разточени по стара традиционна рецепта кори за баница. Те са разработени в духа на българската традиция за разточване на кори за баница, която се предава от поколение на поколение. Съвременната домакиня обаче има възможността да се възползва от традицията, без да е специалист в разточването на кори на ръка. С тях направата на една наистина голяма и хубава домашна баница се превръща в удоволствие и малък празник за цялото семейство. Фамилия домашни кори на сач – наподобяващи домашно точена кора с характерни загарчета, за приготвяне на традиционни баници с различни пълнежи.

Макси фини точени кори

За направата на повече от една истински голяма баница използвайте новите Фамилия Макси фини точени кори, като в една опаковка получавате количество кори за две баници. Опаковката съдържа две рула с кори, опаковани отделно, което практически дава възможност да се направят две отделни баници по различно време.